Zonnemaatje worden

Vind jij het óók belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Energie van de zon is natuurlijk heel mooi, maar zonnepanelen op je eigen dak leggen lukt niet of wil je niet.

Dan is Zonnemaatje wat voor jou!  
Hieronder vertellen we hoe je mee kunt doen. 

Zonnemaatje Duinboeren:
Dit project gaat zonne-energie opwekken op boerendaken en is sinds de ‘kick-off’ op 8 december 2021 volop in ontwikkeling. Wanneer de formele inschrijving voor dit project start is nog niet bekend.
Klik hier voor de actuele stand van zaken. 
N.B. 1. U kunt uw interesse nu al kenbaar maken via een e-mail aan duinboeren@zonnemaatje.nl , onder vermelding van uw naam, volledig adres (met postcode en woonplaats) persoonlijk e-mailadres en telefoonnummer. U krijgt dan bericht vóórdat de formele inschrijving start, zodat u niet achter het net hoeft te vissen.
N.B. 2. Wij willen u graag met een nieuwsbrief op de hoogte houden over de voortgang van Zonnemaatje Duinboeren. Wilt u ons daarvoor a.u.b. per e-mail duinboeren@zonnemaatje.nl uw toestemming geven? Graag met vermelding van het e-mailadres waarop u de brief wilt ontvangen.  

Nemerstroom:
Momenteel zijn alle certificaten voor het project Nemerstroom verdeeld. Maar je kunt jezelf op een wachtlijst laten plaatsen, mocht iemand zijn certificaten van de hand doen. Voor het reserveren van een plek op de wachtlijst kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwe projecten:
We blijven voortdurend bezig met het initiëren van nieuwe projecten. Wil je hiervan als eerste op de hoogte worden gebracht? Meld jezelf dan aan voor onze nieuwsbrief via dit formulier