We zijn in bedrijf!

Update d.d. 1 december 2023

In 2023 zijn (bijna) alle plannen gerealiseerd die eind vorig jaar in de informatiebrochure van Zonnemaatje Duinboeren werden aangekondigd. We schrijven ‘bijna’ omdat het vierde dak waarop zonnepanelen zouden worden gelegd niet geschikt bleek tijdens de metingen die vooraf worden uitgevoerd.

Sinds eind september zijn de circa 600 panelen op de drie andere daken in Helvoirt, Haaren en Loon op Zand in bedrijf. Tot nu toe (t/m 19 november) hebben die, ondanks de hele slechte zomer (voor wat betreft zon), toch al 62.500 kWh opgewekt. Het begin is er en we kunnen gaan beheren!!

Een ander begin: Het nieuwe bestuur, tijdens de ALV van 18 september jl. verkozen, heeft onderling de functies verdeeld. Het bestuur ziet er thans als volgt uit: Herkan Brinkhoff (voorzitter), Thijs-Jan Heijda (secretaris), William van Osch (penningmeester), Irenka van den Hout (Communicatie en PR), Jan Peters (lid, oud-voorzitter) en Bas Huijbregts (lid, projectleider).